Bezoek ook eens onze fysieke winkel in Enschede.

Bestellingen worden verstuurd op ma & do.

Paragnost, Medium en Spiritueel Coach.

Welkom mooi mens!

Ik ben Chantal, 38 jaar en woonachtig in Enschede.

Zolang als ik me kan herinneren heb ik me verbonden gevoeld met de spirituele wereld. Als klein meisje voelde, hoorde en wist ik dingen waarvan ik toen nog niet snapte wat het was of hoe ik er mee om moest gaan. Ik raakte er door in de war en voelde me onbegrepen. Ik kon er niet over praten met mensen om mij heen en langzaam ben ik mij er voor af gaan sluiten.

In mijn tienerjaren ben ik mijn spirituele pad weer gaan bewandelen. Er gebeurden een aantal heftige dingen in mijn leven en de spirituele wereld gaf mij allerlei signalen waardoor ik niet anders kon dan naar mijn ziel te gaan luisteren.

Ik ben mij gaan verdiepen in mijn paranormale gaven en door de jaren heen ben ik deze gaan ontwikkelen. Ik ben helder horend, helder voelend en helder wetend. Daarnaast ben ik hoog sensitief en heb ik een sterk ontwikkelde intuïtie. 

Mijn ontwikkeling staat niet stil en ik groei nog steeds. Mijn mediamieke gaven en mijn verbinding met de spirituele wereld worden steeds sterker. Hierdoor ben ik in staat om contact te maken met overledenen.

Inmiddels begrijp ik mezelf een heel stuk beter en weet ik waarom ik geboren ben met mijn gaven. Als paragnost en medium mag ik jou helpen om jouw licht weer te laten schijnen.

Wanneer je vastloopt op je levenspad of worstelt met levensvragen, op zoek bent naar meer zelfkennis of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, ik sta voor je klaar. 

Met behulp van verschillende technieken, zoals kaartleggingen (tarot, lenormand, engelen, orakel), pendelen, werken met mijn intuïtie en contact maken met de spirituele wereld, kan ik jou verder helpen.

Ik hoop dat ik je een goed beeld heb kunnen geven van wie ik ben en wat ik doe. Als je meer wilt weten, kun je altijd contact met me opnemen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! 

Heel veel liefs,

Chantal

Let your light shine so bright that others can find their way out of the darkness!
 

 

Heb jij vragen over de liefde, werk, financien, persoonlijke ontwikkeling of andere belangrijke levensvragen?

Boek dan een reading bij Soulbeyoutiful

De reading vindt plaats in mijn praktijk in Enschede of via whatsapp (beeld) bellen

Reading op locatie

Bij een reading op locatie kunt u bij mij langskomen in mijn praktijk aan de Laaressingel 123 in Enschede.

Live stream reading

Woont u iets verder weg? Dan kan wellicht een reading via live-stream (whatsapp bellen) een goede optie voor u zijn. Zo hoeft u de deur niet uit.

Reading audiobestand

Ook kan ik u een reading geven via een audio-bestand. Geeft bij uw bestelling aan welke voorkeur u heeft.

Extra informatie

Wat is een reading?

Een reading is een vorm van spirituele begeleiding waarbij ik gebruik maak van mijn intuïtie en verbinding maak met het universum. Samen met mijn geliefde kaarten en mijn gidsen krijg ik de informatie die jij op dat moment nodig hebt. Met deze informatie krijg jij de antwoorden die je weer een stapje verder helpen op je levenspad.

+31 (0)6 51534846

Doel van een reading

Het doel van een reading is om de cliënt te helpen inzicht te krijgen in zijn of haar situatie, blokkades op te lossen en richting te geven bij belangrijke beslissingen.

Verschil tussen een paragnost en medium

Een paragnost beschikt over een of meerdere spirituele gaven. Het is hiermee een soort overkoepelende term voor helderziende, helderhorende, heldervoelende etc. Een medium kan ook over deze vaardigheden beschikken. Dit betekent dat een medium ook paragnost kan zijn, maar dat een paragnost geen medium is. Een medium heeft namelijk een belangrijke vaardigheid, waarover een paragnost niet beschikt. Een medium staat in contact met de spirituele wereld/ ongeziene wereld.

Verantwoordelijkheden van een Medium/ Paragnost

Een medium/ paragnost heeft de verantwoordelijkheid om de cliënt op een integere en respectvolle manier te behandelen. Het medium moet ervoor zorgen dat de cliënt zich veilig en comfortabel voelt en mag geen adviezen geven die schadelijk kunnen zijn voor de cliënt. Een goed medium zal de privacy van de cliënt respecteren en zal de informatie die tijdens de reading wordt gegeven, vertrouwelijk behandelen.

Belangrijkste aspecten van een reading

Het belangrijkste aspect van een reading is de verbinding tussen mij( het medium/ paragnost) en u (de cliënt). De paragnost moet open en empathisch zijn en de cliënt op zijn of haar gemak stellen. Een goede paragnost zal de cliënt aanmoedigen om zijn of haar eigen intuïtie te volgen en zal niet proberen om de cliënt te beïnvloeden in zijn of haar beslissingen. Daarnaast is vertrouwen en respect van essentieel belang.

Verschillende vormen van readings

Er zijn verschillende vormen van readings, zoals tarot-, engelen-, of orakelkaarten, psychometrie en mediumschap. Bij een tarot- of orakelkaarten reading maak ik gebruik van kaarten om informatie te geven. Bij psychometrie haal ik de informatie uit een object dat de cliënt bij zich draagt, zoals een sieraad. Bij mediumschap maak ik contact met overleden dierbaren om informatie door te geven.