Bezoek ook eens onze fysieke winkel in Enschede.

Bestellingen worden verstuurd op ma & do.

Verzendingen

Verzending

Voor brievenbus pakketten betaal je €4,10 en voor grotere pakketten €6,75. Bij bestellingen vanaf €90 is de verzending gratis binnen Nederland.

Vanaf 1 juli stopt PostNL met het achterlaten van een niet-thuisbriefje bij een mislukte bezorgpoging. Daarom is het belangrijk om het juiste e-mailadres in te vullen bij je bestelling, zodat je op de hoogte blijft van de locatie van je pakket. Als PostNL bij jou thuis langskomt en je niet bereikbaar bent, dan wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL-punt. Je hebt vijf dagen de tijd om het pakket op te halen. Als dit niet gebeurt, wordt het pakket teruggestuurd naar Crystals by Soulbeyoutiful. Wij sturen het pakket dan niet opnieuw op, tenzij je opnieuw verzendkosten betaalt.

Als je meerdere keren op een dag bestelt, kunnen we de bestellingen niet samenvoegen. Als we er op tijd achter komen, dan doen we dat wel. Verzendkosten worden niet teruggestort. We verwerken bestellingen op volgorde van binnenkomst.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?

In rustige tijden duurt het 1-2 werkdagen en in drukke tijden 3-5 werkdagen.

Bestellingen worden op Maandag en Donderdag verzonden.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvang?

Wij volgen elke bestelling vanaf het moment dat deze onze winkel verlaat. Je kunt dit zelf ook doen met de Track & Trace-code die naar je e-mail wordt gestuurd. Als je bestelling niet aankomt, laat het ons dan weten via de e-mail: teamsobeyoutiful@hotmail.com

Als PostNL aangeeft dat je pakket is afgeleverd, kunnen wij helaas niets voor je betekenen.

retournering

Welke producten mag ik retourneren?

Als de producten niet aan je verwachtingen voldoen, kun je ze retourneren. Neem contact op met: teamsobeyoutiful@hotmail.com

Je kunt een product alleen retourneren als het ongebruikt en in goede staat terugkeert bij Crystals by Soulbeyoutiful. Neem binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op en retourneer het product binnen 7 dagen na levering.

Hoeveel zijn de verzendkosten voor retourneren?

U betaald zelf de kosten voor het retourneren van producten. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het koeriersbedrijf die u kiest.

Als we het product in goede staat en compleet ontvangen, storten we zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug. Als de inhoud kapot, beschadigd of gebruikt is, kunnen we helaas niets voor je betekenen.