Bezoek ook eens onze fysieke winkel in Enschede.

Bestellingen worden verstuurd op ma & do.

Ontladen en Opladen van Edelstenen

Hoe doe je dat?

Ontladen kan op de volgende manieren:

Water:  houd de steen voor minstens 5 minuten onder stromend water. Dit is een van de snelste manieren om de steen te ontladen maar niet geschikt voor grondige reiniging. Let op, niet alle stenen kunnen met water gereinigd worden, ze worden hierdoor aangetast, kunnen verkleuren en sommige lossen zelfs op!

Aarde: Het in de aarde stoppen van je steen zorgt ook dat hij zijn negatieve energie kwijt kan. Laat de steen voor minstens een nacht in de aarde zitten. Hoe langer hij in de grond zit hoe grondiger de reiniging is.
Het is een zacht werkende methode die voor bijna alle stenen veilig te gebruiken is. 

Hematiet: Ook dit is een veilige en zachte manier om edelstenen te ontladen. Hematiet neemt de negatieve energie uit de steen op. Leg je steen in een bakje met kleine hematiet steentjes, het liefst helemaal ondergestopt, en laat hem daar gedurende 24 uur in liggen. Hierna is je steen gereinigd. De hematiet kan je weer reinigen door ze onder water te houden. Wel goed droog maken want hematiet kan gaan roesten. 

Salie of wierook: Door salie of wierook te branden komt er rook vrij. Haal de steen die je wilt ontladen door de rook. Tegelijkertijd zet je de intentie dat je de steen wilt reinigen en ontladen. Ook Sandelhout is heel geschikt voor deze manier van ontladen.

Amethist: Door je steen gedurende 12 uur op een geode, cluster of tussen de amethist steentjes te leggen wordt hij ook gereinigd. Een geode geeft de diepste ontlading en hoeft zelf zelden gereinigd te worden. Een cluster of kleine steentjes moeten na elke reiniging zelf ook gereinigd worden. Dit kun je doen met wierook of salie.

Opladen kan op de volgende manieren:

Maanlicht: Leg je steen minstens 1 nacht in het volle maanlicht. Dit kan gewoon achter het glas op de vensterbank, hij vangt het licht wel op. Dit is een veilige methode om de natuurlijke energie van de steen weer aan te vullen. 

Zonlicht: Ook zonlicht is geschikt om je steen op te laden. Dit is wel veel intensiever licht en lang niet voor alle stenen geschikt. Sommige stenen verliezen door zonlicht hun kleur. Zoek dus van te voren eerst op of de steen die je wilt opladen wel tegen zonlicht bestand is. Leg om op te laden je steen gedurende de dag in de opkomende en ondergaande zon, dit kan ook gewoon op de vensterbank. Haal hem daar weg gedurende de middag als de zon op zijn felst is.

Bergkristal: Een veilige en zachte manier om je steen weer op te laden is bergkristal. Leg je steen daarvoor gedurende 24 uur op een bergkristalcluster of in een bakje met kleine bergkristal steentjes. 

Ontladen en opladen tegelijkertijd:

Seleniet: door haar sterk reinigende eigenschappen en heerlijk zachte energie kan seleniet prima gebruikt worden om andere stenen volledig te reinigen en op te laden. Leg hiervoor je steen gedurende minstens 12 uur op of bij seleniet steen. 

Fysieke winkel

Naast de webshop heeft Crystals by Soulbeyoutiful ook een fysieke winkel. Het adres is: Laaressingel 123 te Enschede. We zijn geopend op: maandag van 10.00 - 14.00 uur, donderdag van 12.00 - 16.00 uur en vrijdag van 14.00 - 17.00 uur. Daarnaast kun je op afspraak komen shoppen.

Een edelsteen Speciaal voor Jou!

Wil jij graag een edelsteen die jou op dit moment kan ondersteunen? Maar weet jij niet welke steen bij jou past of jou de kracht kan geven? Laat mij jou hierbij helpen. Stuur een e-mail waarin je aangeeft waar jij de ondersteuning bij nodig hebt. Vervolgens stem ik mij af op jouw energie. Dit kan ik ook op afstand. Intuïtief kies ik de steen die bij jou past. De kosten voor een edelsteenconsult is € 7,50. (exclusief de steen) Je krijgt dan de uitleg van de werking van de steen bij je bestelling toegevoegd.

Leuk Weetje

Edelstenen geven energie af. Veel mensen weten dit niet, maar een edelsteen kan opgeladen worden met een bepaalde energie. Een edelsteen is een natuurproduct, het komt uit de natuur en bestaat net als ons mensen, uit een trillingsfrequentie. Als je een edelsteen bij je draagt of in de ruimte zet, dan zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden opgenomen. Hierdoor kan een onbalans in je lichaam zich gaan herstellen.

Wist je dat iedereen een Geboortesteen heeft?

Een geboortesteen is een edelsteen waarvan men gelooft dat het geluk brengt voor specifieke mensen. Namelijk voor mensen die in die bepaalde maand geboren zijn, of een speciale band hebben met een maand, die bij de geboortesteen hoort. De geboortesteen kan dan bij de drager als een soort talisman of amulet werken.

Er zijn meer dan 300 soorten Edelstenen op Aarde.

Wist je dat er meer dan 300 soorten edelstenen op aarde te vinden zijn? Daarbij komt er haast elk jaar een nieuwe edelsteen bij. We ontdekken dus nog steeds nieuwe soorten edelstenen. Daarbij zijn sommige soorten enkel op een plek te vinden, waar anderen juist overal ter wereld worden gevonden. Met zoveel verschillende edelstenen op onze planeet kunnen we dus met enige zekerheid stellen dat er voor ieder wat wils is. Neem daarom een kijkje in mijn webshop en ontdek diverse soorten edelstenen.

Charged by Crystals and my Doctor

Edelstenen en mineralen kunnen ondanks de magische en helende werking nooit de dokter vervangen. De stenen kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van de klachten. Raadpleeg altijd een dokter bij gezondheidsklachten.

Intuïtief Inkopen

Alle edelstenen en mineralen in de webshop zijn door mij persoonlijk ingekocht. Ik selecteer de stenen intuïtief en stem mij af op de energie van de stenen. Op deze manier kan ik de kwaliteit en de energetische werking van de edelstenen garanderen.

Onze zorg

Bewust ingekocht

Onze producten worden bewust met grote zorg ingekocht bij gerenommeerde, zenvolle wereldwijde leveranciers. We vinden het erg belangrijk dat onze producten onder goede omstandigheden worden gewonnen en pleiten daarom voor veilige en goede werkomstandigheden.